13 juli: presentatie I-DOP

  • 4 jaar geleden
  • 1
Meepraten over de toekomst van Bocholtz? Het kan. Aanstaande donderdag (13 juli) vindt in café Oud Bocholtz de presentatie plaats van het I-DOP, het Integraal Dorpsontwikkeling Plan. Dit plan – waarin een integrale visie voor de toekomst van Bocholtz wordt uitgezet – zal het kader gaan vormen waarbinnen de gemeente haar beslissingen neemt met het oog op ruimtelijke ordening en leefbaarheid. Dit is belangrijk, want het bepaalt voor een groot deel hoe ons dorp er uit komt te zien.
 
Donderdag zal Daan Bours, die verantwoordelijk is voor het I-DOP, zijn visie gaan presenteren tijdens een inloopmiddag aan de hand van een aantal kaarten. Ben je het niet eens met de inhoud van de kaarten, of vind je de plannen juist heel goed? Jouw mening is belangrijk, zodat er in de toekomst beslissingen worden genomen die ook passen bij de wensen van de burger en inwoner van Bocholtz!
 
Wil jij je mening laten horen, kom dan zeker naar de presentatie van de kaarten. Gekozen is voor een inloopmiddag. Je kunt van 16.00u tot 20.00u terecht bij café Oud Bocholtz. Wij zijn er ook bij!

Compare listings

Vergelijken