Actie: Win uw makelaarskosten terug!

  • 2 jaar geleden
  • 1

Actie bij Honings Vastgoed tot einde van het jaar

Huizen(ver)kopers winnen makelaarskosten terug

Klanten van Honings Vastgoed profiteren tot en met december 2018 van een bijzondere actie. Iedereen die in deze periode een huis verkoopt of aankoopt via deze makelaar maakt kans om de bemiddelingskosten terug te winnen. Dat kan oplopen tot een vergoeding van 2.500 euro.

Tijdens de actie ‘Uw eigen makelaar op onze kosten’ maakt elke klant die tijdens de actieperiode een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kans op deze prijs. Voorwaarde is wel dat de transactie binnen 2 jaar wordt afgerond. Rob Honings van Honings Vastgoed: “Onze klanten kunnen vanzelfsprekend rekenen op ons vakkundige advies en professionele presentatie van hun woning. Een mooie bijkomstigheid is dat iedere opdrachtgever in deze periode kans maakt dat we dat gratis doen.”

De actie is een initiatief van beroepsvereniging VastgoedPRO, waar Honings Vastgoed bij is aangesloten. Alle makelaars van deze beroepsvereniging kunnen de actie inzetten voor hun klanten. VastgoedPRO trekt tot en met december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt. In totaal worden er tijdens de actieperiode vier (ver)kopers verblijd met de prijs.

Consumenten vinden meer informatie over de actie op de website van VastgoedPRO: www.vastgoedpro.nl/actie.

Honings Vastgoed doet er nog een schepje bovenop! Onder elke 5 aanmeldingen in deze periode, verloot Honings Vastgoed € 500,- korting op de verkoopcourtage. Dat is een kans van 1 op 5!

 

Compare listings

Vergelijken