10.00u tot 18.00u

Maandag t/m vrijdag

Dr. Nolensstraat 6

6351 GM, Bocholtz

(0455) 44 48 83

info@honingsvastgoed.nl

Vergelijk aanbiedingen

U heeft met de jaren een aardige cent gespaard en heeft geïnvesteerd in vastgoed. U beschikt over een aantal appartementen en wilt deze verhuren. Het beoogde rendement ziet er goed uit, maar hoe gaat u dit bereiken? Het begint met het vinden van een juiste huurder. U wilt niet dat u uw woning verhuurt aan een huurder die niet (tijdig) betaalt. Ook wilt u niet voor verrassingen komen te staan.

Daarnaast laat u zich ook graag informeren over het beoogde rendement. Is dit realistisch en haalbaar, en ga ik hier ook trouwe huurders voor terugkrijgen?

Wat betreft verhuur, heeft u ook met vele regels te maken. Wat als de huurder na een tijdje niet betaalt, wat kunt u dan doen? U wilt wel verhuren, maar niet voor altijd vastzitten aan een huurovereenkomst. Welke opties heeft u dan?

Honings Vastgoed neemt het zogenoemde commerciële beheer graag van u over. Van het vinden van een verhuurder, tot de oplevering aan de huurder. Maar ook erna, als de huurovereenkomst reeds loopt. Wij hebben een jarenlange ervaring in de verhuur van woningen, de reguliere verhuur, maar ook verhuur in het kader van de Leegstandswet. Daarnaast is er sinds eind 2016 de optie bijgekomen van Tijdelijke Verhuur.

Honings Vastgoed is uw verhuurmakelaar!