Virtueel bezichtigen: het kan!

  • 4 jaar geleden
  • 1

Nieuw bij Honings Vastgoed: virtueel bezichtigen!

Door middel van de 360 graden fotografie is het mogelijk om een woning virtueel te bezichtigen. Zo kunt u zich oriënteren op een woning, zonder uit uw luie stoel te komen. Vanaf je telefoon, tablet of laptop kunt u door de woning lopen en rondkijken.

Voor de oriënterende koper is dit een unieke manier om te beoordelen of de woning interessant genoeg is voor een bezichtiging. Geen verborgen hoekjes, geen geheimen, maar een duidelijk overzicht van de woning. Voor de verkoper is dit een unieke manier om de woning in de kijker te spelen, om meer views te genereren. Ook zal een kijker bewuster naar de woning kijken en meer tijd voor uw woning nemen. Bevalt de 360 graden foto, dan is een bezichtiging ook al snel heel serieus en is de kans op een koop zeer groot.

Voor klanten van Honings Vastgoed is deze 360 graden tour volledig gratis. Dit product zit standaard in de dienstverlening van Honings Vastgoed.

Voor een voorbeeld verwijzen wij graag naar de woning Persoonstraat 36, 6351 EN, Bocholtz. Deze is te vinden in het huizenaanbod van Honings Vastgoed. (https://www.honingsvastgoed.nl/aanbod/persoonstraat-36-bocholtz/)

Compare listings

Vergelijken